سه شیره سنتی، از سه نوع محصول به دست می آید که فواید و تاثیرات فراوانی بر سلامتی بدن دارد. این نوع محصول سنتی از بهترین سهشیره ها است، که نسبت به نوع صنعتی سالم تر و خوش طعم تر می باشد، بنابراین برای خرید این محصول بهتر است ،که به صورت عمده خریداری شود، زیرا که خرید و فروش عمده سه شیرهمقرون به صرفه تر می باشد تا جزئی.
بهترین تولید کنندگان سه شیره
سه شیره از ترکیب سه نوع محصول انگور و خرما و توت تهیه و تولید می شود. بنابراین می توان گفت که سه شیره برای درمان بسیاری از بیماری های انسان مفید می باشد. امروزه بخاطر طبع سردی که بسباری از مردم شهر های ایران دچار هستند. بهترین منبع انرژی زا و بهترین درمان کننده سردی است. نا گفته نماند که این محصول اگر سنتی تهیه و خریداری شود، می تواند بهترین شرایط خرید و فروش را به همراه داشته باشد. لذا داشتن کیفیت خوب و عالی شرایط فروش را برای فروشندگان آماده می سازد، تا بتوانند محصول خود را با مناسب ترین قیمت عرضه کنند.
بهترین تولیدکنندگان سه شیره مربوط به شهرهاو روستاهایی است که محصولات شیرین را کشت و تولید می کنند مانند انگور ، خرما، انجیر، توت و بعضی محصولات دیگر که شیرین است و می توان بهترین شیره سنتی را در این شهرها یافت. تولیدکنندگان همیشه سعی و تلاش دارند که بهترین شیره را در بازارهای ایران عرضه کنند. همچنین برای فروش این نوع محصول بهتر است، که سه شیره را در بطری های 900گرمی بسته بندی کرد، تا فروش آن راحت تر انجام شود و حتی حمل و نقل آن به سادگی صورت گیرد.
شهرهایی می توانند بهترین تولیدکننده سه شیره باشند، که محصول خوب و سالم و الزاما ارگانیک پرورش دهند، بنابراین این تولیدکنندگان شیره سنتی را بدون از هر گونه عیب و ایراد در کشور و خارج از ایران عرضه می کنند.
عوامل تاثیر گذار بر صادرات سه شیره
سه شیره، از مواد مغذی هستند که در حفظ سلامت انسان نقش بسیار مهمی دارد، به همین دلیل جزو بهترین محصولات صادراتی ایران می باشد. عوامل بسیاری در صادرات این محصول نقش دارند که باید به آن ها پرداخته شود. ابتدا طرز تهیه سه شیره که هر کدام به نوعی پخت می شود موثر است و البته طعم و مزه آن باید در حد عالی باشد که مشتری بعد از خرید از خوردن آن لذت ببرد. در مرحله دوم کیفیت و غلضت شیره باید متفاوت از انواع شیره های دیگر باشد. بنابراین هنگام پخت به غلضت آن توجه کرد. ناگفته نماند که اندازه شیرین بودن آن و حتی الامکان رنگ و بویش در قیمت و صادرات سه شیره تاثیرگذار بوده و در نهایت می توان گفت بهترین محصول شیره ای است که سنتی و با مواد اولیه همه محصول به دست آید. برای اینکه بتوان کالای مورد نظر را هم بهتر حمل و نقل کنیم و هم رنگ آن بهتر مشاهده شود، باید از بطری پلاستیکی استفاده کرد. این کار باعث تاثیرگذاری در بهتر شدن صادرات آن می شود. از عوامل موثر دیگر اینکه شیره در چه حرارت و دمایی پخت می شود، زیرا که هر چه دمای آن هنگام غلیظ شدن بالا باشد به مراتب رنگ آن تیره تر می شود و هرچه دمای آن کم تر باشد رنگش روشن تر و مایل به قهوه ای روشن می شود. ضمنا باید مزه و بوی سهشیره را هم در نظر گرفت مثلا شیره انگور باید از انگورهای سالم و بدون پوسیدگی و خرما از خرماهای سالم و توت هم از توت هایی که از درخت چیده شده و سالم است درست شود. این ها عواملی هستند، که در صادرات سه شیره بسیار موثر است و حتی مسافت ایران تا کشورهای خارجی در صادرات سه شیره نقش مهمی دارند.
شاخص های بارز در کیفیت سه شیره
سه شیره معجونی برای درمان کم خونی و بی حالی است، که ضرب المثل قدیمی می گوید یک تیر و سه نشان این از فواید زیاد آن می باشد. خواص شیره توت و شیره خرما و شیره انگور را یک جا به بدن می رساند. شیره توت سرشار از ویتامین Aبوده و علاوه بر آن باعث تقویت بینایی می شود. همچنین در درمان سرطان تاثیر فراوان دارد. شیره توت به تنهایی کمبود ویتامین B در بدن را از بین می برد. کمبود ویتامین B در بدن موجب استرس و نگرانی می شود، که این محصول با ارزش این کمبود را جبران می کند. شیره توت به عنوان یک ملین خوبی عمل می کند زیرا دارای فیبر قابل ملاحظه ای ست. بنابراین برای درمان مشکلات معده و گوارش مفید می باشد.
شیره دارای انرژی فراوان است و می تواند به مصرف انرژی بدن کمک کند. مصرف سه شیره به کودکان و دانش آموزان توصیه می شود چرا که قدرت یادگیری را افزایش می دهدشیره خرما هم مانند دیگر شیره ها دارای فیبر بوده و ملین هم می باشد، و سلامت معده و گوارش غذا را آسان می کند. مصرف این محصول به مادران باردار نیز، توصیه می گردد چون علاوه بر خواصی که ذکر شد باعث بهبود وزن گیری جنین شده و همچنین فرآیند زایمان را نیز برای مادر آسان تر می کند.
جلوگیری و درمان کمخونی، افزایش یادگیری، بهتر شدن دردهای مفصلی، تقویت قوای سیستم ایمنی بدن، رفع خستگی، ضعف و بیحسی همه از خواص سه شیره به شمار میروند.
عرضه بی واسطه سه شیره سنتی با کمترین سود
قیمت هر کیلو شیره انگور طبیعی و سنتی بستگی به کیفیت آن دارد و اینکه محصول کدام شهر می باشد زیرا در کشور شهر های زیادی وجود دارند که شیره جات انگور آنها از کیفیت بالایی برخوردار است.تجارت سه شیره ارگانیک و صد درصد خالص یکی از پر سود ترین مواد غذایی تولید شده در کشور می باشد و فعالیت در این رشته می تواند سود خوبی برای تولید کننده به همراه داشته باشد. ناگفته نماند که خرید و فروش این محصول به صورت اینترنتی امکان پذیر می باشد، چرا که هم در اتلاف وقت صرفه جویی می شود و هم کسانی به این محصولات دسترسی ندارند می توانند به آسانی آن را خریداری کنند.
امروزه شرکت ها و کارخانجات فروانی تاسیس شده اند، که این نوع محصولات را تهیه و تولید می کنند البته اگر بخواهیم از سالمی سه شیره بگوییم نوع سنتی آن که بدون واسطه هم می توان تهیه کرد بهتر و مقرون به صرفه می باشد. زیرا که عرضه بدون واسطه برای مشتریان هزینه کم تری دارد پس باید به آن دقت کرد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.